Geld Verdienen als Model

Webcam werk is een veilige & verantwoorde manier van erotisch thuiswerk zonder komst van een fysieke afspraak met een bezoeker of klant. Het kan wel maar het is over het algemeen niet aan te raden. De tijd dat je spendeert met een bezoeker in jouw chatroom krijg je natuurlijk betaald. De inkomsten liggen op € 0,22 per 1 bezoeker per minuut en kan oplopen naar mate je meerdere bezoekers tegelijk bedienen zult. Een simpel voorbeeld is bijv het hebben van 10 bezoekers tegelijk, a € 0,22/min voor 10 minuten lang, dat is ruim € 2,20 x 10 = € 22,20! Hier geldt wel dat je natuurlijk een spannende show neer kunt zetten om niet alleen bezoekers aan te trekken maar ook vast te houden.

Enige aanleg voor het bieden van entertainment is wel gewenst. Dit zorgt ook voor het succes van jou als webcam model zodat je veel geld thuis kunt verdienen. Over privacy en andere zaken kan je een uitstekende oplossing bedenken zoals het dragen van een masker of het opgeven van een alias (een schuilnaam) woonzaam in een stad ver weg van waar je daadwerkelijk vandaan komt. Let er wel op dat bij aanmelden als webcam model er bij het uiteindelijke inschrijving wel geldige documentatie moet worden verstuurd. Dit is echter eenmalig en drukken we je op het hart dat er ten alle tijde discreet om wordt gegaan met deze gegevens. De inschrijving geldt als ieder ander bedrijf en is normaal.

Je kunt kiezen met welke snelheid je wordt uitbetaald. Dat kan wekelijks, iedere 2 weken of zelfs maandelijks als je geduld hebt en wachten kunt. Dit verloopt overigens altijd per bank, en dankzij gebruik van een IBAN kan je overal waar je bent snel & gemakkelijk worden betaald naar keuze. Bekijk hieronder wat je zoal per minuut verdienden zult als webcam model.

Een handige tabel met inkomsten

Bekijk onderstaand overzicht voor een indicatie en geschatte omzet per 4 tot 8 uur. Let wel dat dit afhankelijk is van het daadwerkelijk gemaakte uren met bezoekers in jouw chat. Als bezoeker je niet interessant vinden (Je schrijft weinig of zegt niets of komt niet geinteresseerd over) dan moet je een beetje gaan werken aan je presentatie. Het is altijd goed om jezelf te verbeteren waar dat kan en dit zal uiteindelijk ook vruchten afwerpen. Wellicht kan je het combineren met je partner of vriendin om de spanning extra te doen verhogen. Probeer het ook. Het inschrijven is gratis, opzegging kan gewoon zonder enige kosten!

Webcam Model Per Minuut€ 0,22
Webcam Model Per 10 Minuten€ 2,20
Webcam Model 5bzk p/m€ 2,20
Webcam Model 5bzk p/10m€ 11,10
Prive 1 op 1 chat€ 0,70
4 uur per week€ 52,80 ~ 158,20*
8 uur per week€ 158,80 ~ 315,20*

Prijzen met een * ter indicatie.